torstai 9. toukokuuta 2013

Meidän pikkuinen on kohta jo 4kk! Uskomatonta, miten aika kuluu nopeasti! Fammolle tein äitienpäivälahjaksi kauppakassin, joka on mitoitettu niin, että pohjalle mahtuu kaksi maitopurkkia vierekkäin. Etupuolella on meidän pikkuneidin kädenjälki kangasvärillä painettuna taskun kylkeen ja sisältä kassi on kokonaan vuoritettu. Sisälle lisäsin vielä vetoketjullisen taskun kukkarolle tms.



Vihreän kankaan olen aikoinaan ostanut yhtä sohvaa varten, olin ajatellut päälystää sen tuolla, mutta en koskaan viitsinyt edes aloittaa :) Sitä on nyt siis varastossa REILUSTI!!! Vuorikangas on jättirätistä, olen samalla kankaalla päälystänyt neidin pinnasängyn laitasuojan. Vetoketjun ja nauhat ostin Muotinapista Turusta. Pohjalla vuorin ja päälikankaan välissä on saumavaroihin kiinni ommeltu pohjalevy pahvista ja kontaktimuovista pitämässä laukkua ryhdissä. Ja malli on ihan omasta päästä.


Olen tähän kauppakassiin enemmän kuin tyytyväinen ja haluan joku päivä oman :) Painoin yhden toisenkin kädenjäljen ja yhden jalanjäljen myöhempää käyttöä varten, joten saan itsellenikin laukun kunhan jaksan tehdä :)

2 kommenttia:

  1. Aivan ihanaa tuo vuorikangas! Kerrassaan kaunis kassi! :)

    VastaaPoista
  2. tosi ihana idea ja varmasti mieluinen lahja! =)

    VastaaPoista